Barion Pixel

Nyári szandálok
és gumicsizma

Szállítási-Fizetési feltételek

Szállítás

A küldemények kézbesítése, szállítása, MPL automatába/Foxpost automatába/Foxpost futárszolgálattal, előreláthatólag 2-3 munkanapon belül történik. Amikor a csomagot elkészítettük, és a futárnak átadtuk, e-mailt küldünk a csomag várható érkezésének napjáról.

Szállítási módok:

 1. Személyes átvétel 1119 Budpest Mérnök utca.Telefonon vagy e-mailben egyeztetünk Önnel az átvétel idejéről, készpénzzel tud fizetni, és szállítási költség nincs.
 2. Foxpost futárszolgálat házhoz kézbesítés . E-mailben értesítjük a csomag feladásáról, mely e-mail tartalmazza a csomag regisztrációs számát is, így Ön nyomon követheti hol tart a kézbesítés menete.
  Foxpost csomag házhoz kézbesítés esetén 2 kézbesítési kísérlet van. A futár kétszer kísérli meg a csomag kézbesítését, amennyiben egyik alkalommal sem jár sikerrel, a küldemény visszakerül a központi raktárba, ahonnan a címzett kérheti az ismételt kiszállítását vagy a feladó a számára történő visszaküldést.
  Házhozszállítás esetén a futártól személyesen a címzett, a címhelyen tartózkodó családtagok, meghatalmazottak vehetik át a küldeményt.
 3. MPL csomagautomata
 4. MPL Postán maradó csomag
 5. Foxpost csomagautomata
  Csomagautomatába történő kézbesítéskor kérem a megrendelésnél megjegyzésbe vagy megrendelés után e-mail-ben írja meg számunkra, hogy melyik automatába kérni a csomagot.
  Az automaták listáját itt találja: http://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso/   Ha a csomag megérkezett az átvételi pontra, SMS-ben értesíti Önt a Foxpost. Az üzenetben elküldött egyedi, csak általa ismert kóddal nyithatja ki az automata megfelelő ajtaját.
  A nyitókód ismeretében bárki átveheti a csomagot az automatából.

Minden esetben győződjön meg a csomag sértetlenségéről átvétel előtt. Amennyiben a csomagon sérülést tapasztalt, vetessen fel jegyzőkönyvet a kézbesítővel. Reklamációt csak jegyzőkönyvvel tudunk intézni!

Kiszállítási idő:

 1. Banki előre utalás, és bankkártyás fizetés esetén, a fizetendő összeg számlánkon történő jóváírásától( bankkártyás fizetés esetén a visszaigazolástól) számított 1-5 munkanap. Amennyiben a jóváírás/visszaigazolás megtörténik 11.00 óráig, a csomag a következő munkanapon postázásra kerül, 11.00 óra utáni jóváírás esetén, előre láthatólag már csak rákövetkező másdik munkanap kerül a csomag feladásra. (A határidők leterhelt időszakban pl.: promóciós időszakok, készletakciók esetén kitolódhatnak.)
 2. Utánvétel esetén, ha a rendelés 11.00 óra előtt érkezett a következő munkanapon feladásra került csomagja. 11.00 óra után érkező rendeléseket előre láthatólag már csak a rákövetkező másdik munkanap adjuk postára és a kézbesítés az azt követő munkanapon történik( 3-5 munkanap). (A határidők leterhelt időszakban pl.: promóciós időszakok, készletakciók esetén kitolódhatnak.)
 3. Személyes átvétel esetén telefonon vagy e-mailben, chaten egyeztetett időpontban.
 4. Posta Postapontra vagy Csomagautomatába szállításnál a szállítási idő 7-10 munkanap, mivel a csomagot nekünk kell elvinnünk feladni a Postára,ezeket összegyűjtük és egy héten egyszer visszük el őket.

Szállítási díjak belföldre:

 1. Előre utalással és bankkártyás fizetéssel:
 • Foxpost csamagautoma: 1200 Ft 
 • Foxpost házhoz kézbesítés: – ÁTMENETILEG NEM ELÉRHETŐ
 • GLS futárszolgálattal: 1 490Ft
 • GLS csomagpont: 1150Ft
 • MPL Postán maradó csomag: – 990Ft
 • MPL csomagautómata:  – 990Ft
 1. Utánvéttel (maximum 50 000Ft-ig):
 • Házhozszállítás Foxpost futárszolgálattal – utávéttel:  – ÁTMENETILEG NEM ELÉRHETŐ
 • GLS futárszolgálattal: 1 890Ft
 • GLS csomagpont: 1 550Ft
 • Foxpost csomagautomata – utánvéttel: 1 600 Ft
 • MPL Postán maradó csomag – utánvéttel:  – 1490Ft
 1. 34.000 Ft feletti megrendelés esetén:
 • előre utalással és bankkártyás fizetéssel a kiszállítás: INGYENES csomagpontra vagy csomagautomatába történő szállításnál
  Az ingyenes szállítási lehetőség csak akkor jelenik meg a fiztés oldalon, ha a kosárban több, mint 34 000Ft értékben van termék. Ekkor „Ingyenes szállítás 29 000Ft felett csomagpontra” lehetőség kiválasztásával lehet az ingyenes szállítást érvényesíteni.
  Ebben az esetben a szállítási módot és helyszínt a megrendelés után e-mail-ben egyeztetjük le Önnel.

A fenti árak kizárólag Magyarország területén belüli szállítás esetén érvényesek.

A rendelésed szerződött partnerünk, a Magyar Posta Logisztika, GLS vagy a Foxpost szállítja el Hozzád. A gyerekcipőket raktárról szállítjuk, így a szállítási idő jellemzően 1-2 munkanap. A Magyar Posta a szállítást kettő alkalommal kiséreli meg, ha nem sikerül, a helyi postán 5 munkanapig átvehető marad a csomagod. Csomagautomatába rendelés esetén a csomagautomatából mielőbb vedd át a csomagod, ott csak kettő napig őrzik!

A szállítási díjak Magyarország területén belül:

 Posta Postapontra vagy Csomagautomatába szállítás díjai:

Megrendelés végösszegeSzállítási költség
0 Ft – 34 000 Ft990 Ft
34 000 Ft fölöttIngyenes!

Kiszállítás átlagos átfutási ideje:

Házhoz szállítás, PostaPont, MOL Pont, Posta Csomagautomata esetében jellemzően 1-2 munkanap.

Foxpost esetében jellemzően 1-4 munkanap.

A rendeléseket házhoz szállítással illetve PostaPont címekre, Csomagautomatákba, GLS és Foxpost csomagautomatákba lehet kérni.

Több mint 2600 PostaPont, 260 Coop PostaPont, 270 MOL PostaPont, 500 csomagautomata, 3 MediaMarkt és a Trendmaker üzlethálózat címei választhatok PostaPontos kézbesítésre.

A résztvevő MOL benzinkutak általában 0-24h nyitva tartanak, és akár bankkártyával is lehet rendezni az utánvét díját. Aki késői időpontokban ér rá átvenni a csomagot, jó választás lehet a szerződött MOL kutak valamelyikére kérni! A csomagautomaták szintén 0-24 órán keresztül nyitva tartanak! 
Bővebb Postapont infó: PostaPont tájékoztató


Bankszámlaszámunk:

redD vision Kft.

11600006-00000000-78283701

Amennyiben előre utalás esetén a rendeléstől számított 2 napon belül nem érkezik meg az átutalt összeg, úgy a rendelést töröljük.

Amennyiben a Vásárló kiszállítással kérte a megrendelését és a Vásárlónak felróható okból nem vette át a csomagot és nem élt elállási jogával sem – azaz szerződést szegett -, úgy a Vásárló köteles megtéríteni a Szolgáltatónak okozott, felesleges kiszállításból adódó összes költséget.

A Vásárló ha nem veszi át a csomagot, nem is jelzi az akadályoztatását a
webáruház felé, nem működik együtt az ismételt kézbesítésben, akkor megszegi a
szerződésből és/vagy a jogszabályból fakadó kötelezettségeit.

A kötbér összege szerződésszegés esetén:
– GLS házhozszállítás esetén 1490Ft kiszállítási díj + 400Ft utánvétel díja
– GLS csomagautomata/csomagpont esetén 1150Ft kiszállítási díj + 400Ft utánvétel díja
– Foxpost csomagautomata esetén 1200Ft kiszállítási díj + 400Ft utánvétel díja
– MPL Postapont esetén 990Ft kiszállítási díj + 400Ft utánvétel díja + 822Ft visszakézbesítési díj.
– MPL csomagautomata esetén 990Ft kiszállítási díj + 400Ft utánvétel díja + 822Ft visszakézbesítési díj.

A szállítástól elállás

Ha a picipok.hu a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott gyerekcipő nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni.

A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal.

A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú. A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítás előtt a vásárlástól elállni. Ezt jelezheti felénk a hello@redd.hu  e-mail címen. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselési kötelezettség nem terheli.


Eljárás hibás ár esetén

Előfordulhat, hogy – pl. technikai hiba miatt – hibás ár szerepel a honlapon. Hibás ár esetén a megrendelést (az Ön ajánlatát) a hibás áron nem áll módunkban elfogadni, és nem vagyunk kötelesek a terméket hibás áron értékesíteni. Hibás áron történő ajánlattétel esetén nem jön létre szerződés közöttünk. Amennyiben Ön hibás áron tesz ajánlatot, a rendszer azt automatikusan visszaigazolja, ez azonban nem minősül az ajánlat elfogadásának a részünkről. Hibás áron történő Ön általi ajánlattétel (megrendelés) esetén az Eladó munkatársa felhívja az Ön figyelmét a helyes árra, és felajánlhatja a helyes áron történő szerződéskötést. Ön a hibás ár helyett az Eladó által közölt helyes áron nem köteles ajánlatot tenni, és szerződést kötni. Ez esetben nem jön létre szerződés a felek között.

Fizetési feltételek
Áruházunkban lehetőség van választani: banki átutalás, Barion bankkártyás fizetés,személyes és utánvéttel történő fizetés között, az alábbiak szerint:
Megrendeléskor történő fizetés:

 • Banki átutalást teljesíthet saját netbankján keresztül (vagy személyesen valamelyik bankfiókban).

Áru átvételekor:

Mindig a rendelés Összesen bruttó: sorában szereplő összeget kell Önnek kiegyenlítenie, és kérjük átutalásnál hivatkozzon a rendelés számára.

A vásárlásról kiállított nyugtát vagy igény szerint áfás számlát a csomag tartalmazza.

A csomag feladásáról a  a Szolgáltató értesítést küld a Vásárló részére e-mailben a regisztrációban megadott email címre és elküldi a csomag kódját is illetve a várható szállítás idejét.

Amennyiben a Vásárló utánvétes kiszállítással kérte a megrendelés kiszállítását és a Vásárlónak felróható okból nem vette át a csomagot, úgy a Vásárló köteles megtéríteni a Szolgáltatónak okozott, felesleges kiszállításból adódó összes költséget (kiszállítási díj).

A terméknek a kiszállítást végző személytől való átvételével illetve az átvételt igazoló dokumentum aláírásával a termék mennyiségi és minőségi átvétele megtörténik, ami azt jelenti, hogy az átvételt követően Vásárló a futár távozása után a Szolgáltatónak utólag mennyiségi és minőségi reklamációt nem áll módjában elfogadni. A szállítólevél aláírásával tehát elismeri, hogy az átvett csomag mind külsőleg, mind pedig tartalmát illetően megfelel a megrendelésében foglaltaknak (nem hiányos a csomag tartalma, nem sérült a csomagolás vagy a termék).

Ha a Vásárló sérülést tapasztal a terméken vagy a csomagoláson, az átvétel során, a sérülésekről a kiszállítást végző személy jelenlétében jegyzőkönyv felvételét kell kérni és a Vásárló nem köteles a terméket átvenni. Amennyiben az átvételkor láthatóan sérült a csomagolás vagy a termék, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét Szolgáltató díjmentesen végzi.

A Vásárló kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak!

Szolgáltató fenntartja a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a Vásárlóval történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére. Amennyiben a Vásárlónak tartozása van a Szolgáltató felé, többször késedelmesen vagy egyáltalán nem fizetett, a Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a rendelést csak előre fizetés teljesítse esetén teljesíti vagy a megrendelést visszautasítsa.

A Webáruházban található készlet nem automatikus frissítésű, így néha sajnos megeshet az, hogy amit a Vásárló megrendel, sajnos időközben már elfogyott. Ha a termékből még érkezik új készlet, Szolgáltató jelzi ezt a Vásárlónak. Ebben az esetben természetesen lehetőség van másik terméket választani a készlethiányos helyett.