Barion Pixel

Itt van az ősz

Egészségpénztári elszámolhatóság

Az általunk forgalmazott Ponte20 és Primigi gyerekcipőmárka rendelkezik GYEMSZI igazolással, ami azt jelenti, hogy az egészségpénztáraknál elszámolhatóak.

Ha rendelkezik egészségpénztári számlával, akkor kérheti, hogy a termékről olyan számlát állítsunk ki, amit beküldve az egészségpénztárának azt el tudja számolni.

Mi a teendő?

  1. Jelezze felénk egészségpénztári számla igényét. A megrendelés végén írja a Megjegyzés rovatba, hogy egészségpénztári számlát szeretne.
  2. A Pénztártag neve és címe és/vagy a hozzátartozó neve és TAJ-száma ha neki vásárolunk és a pénztárba bejelentett, szolgáltatásra jogosult hozzátartozónk
  3. A Pénztártag tagi azonosítója (pénztári azonosító, vagy adószám)
  4. Küldje el nekünk megrendelését.

Csak Ponte20 és Primigi márkájú cipő rendelése esetén tudunk elszámolható egészségpénztári számlát kiállítani. . Amennyiben a rendelésben Ponte20 vagy Primigi termék nem szerepel, egészségpénztárra szóló számlát nem tudunk kiállítani.

Az egészségpénztári számla kiállításához a név :”Pénztár tag neve/tagszáma” egy sorban a „Számlázási adatok – Számlázási név” opciónál adható meg, majd ezt követően a következő sorokban kitölthető az utca/házszám valamint a város is.

Fontos: Utólagos egészségpénztár számla kiállítására, módosítására sajnos nincs lehetőség, az EP számla igényt a megrendelés- számla adatok megadásával kell jelezni.

Ha egészségpénztári számla igényét nem jelzi nekünk már a megrendelésnél, akkor normál számlát/nyugtát állítunk ki a vásárlásról.