Barion Pixel

Tavaszi cipők
és nyári szandálok

Egészségpénztári elszámolhatóság

Az általunk forgalmazott Ponte20 és Primigi gyerekcipőmárka rendelkezik GYEMSZI igazolással, ami azt jelenti, hogy az egészségpénztáraknál elszámolhatóak.

Ha rendelkezik egészségpénztári számlával, akkor kérheti, hogy a termékről olyan számlát állítsunk ki, amit beküldve az egészségpénztárának azt el tudja számolni.

Mi a teendő?

  1. Jelezze felénk egészségpénztári számla igényét. A megrendelés végén írja a Megjegyzés rovatba, hogy egészségpénztári számlát szeretne. Ennek hiányában hagyományos
  2. Egészségpénztártól függ, hogyan kérik az adatok megadását és annak megfelelően kell kérni a számlát.
  3. Ha a pénztártag nevére kell kérned a számlát, akkor: A pénztárban a számlázási adatokhoz kell kitölteni a páciens adatait, akinek a nevére elszámolásra kerülnek a termékek. Továbbá szükséges megadod minden adatot amit a Te Egészségpénztárad kér. Ezt a megjegyzés mezőben tudod megadni és ezeket a számlán a megjegyzés mezőbe tudjuk bevezetni. Megadhatod például egészségpénztár nevét, TAJ számot, tagkódot stb. Ez esetben a Egészségpénztár címét, adószámát NE add meg!
  4. Ha az egészségpénztár nevére kell kérned számlát, akkor: A pénztárban a számlázási adatokhoz kell kitölteni az egészégpénztár nevét, adószámát, címét. Az adószám megadása kötelező! A többi adatot, amit szükséges megjeleníteni a számlán odaírhatod mellé vagy a megjegyzés mezőbe írd. Pl. pénztártag neve, tagkód stb.
  5. Ha tehát jelzed az EP számla igényed és az elszámolható márkák közül vásárolsz, akkor a számlán feltüntetésre kerül a termékek GYEMSZI/OGYÉI kódja, így a Magyarországon működő egészségpénztárak be fogják fogadni a számlát.
  6. Utólagos Egészségpénztár számla kiállítására, módosítására sajnos nincs lehetőség, az EP számla igényt a megrendelésben kell jelezni és az adatok helyességét mindenképp ellenőrizzétek le!

Csak Ponte20, Szamos és Primigi márkájú cipő rendelése esetén tudunk elszámolható egészségpénztári számlát kiállítani. . Amennyiben a rendelésben Ponte20, Szamos vagy Primigi termék nem szerepel, egészségpénztárra szóló számlát nem tudunk kiállítani.

Az egészségpénztári számla kiállításához a név :”Pénztár tag neve/tagszáma” egy sorban a „Számlázási adatok – Számlázási név” opciónál adható meg, majd ezt követően a következő sorokban kitölthető az utca/házszám valamint a város is.

Fontos: Utólagos egészségpénztár számla kiállítására, módosítására sajnos nincs lehetőség, az EP számla igényt a megrendelés- számla adatok megadásával kell jelezni.

Ha egészségpénztári számla igényét nem jelzi nekünk már a megrendelésnél, akkor normál számlát/nyugtát állítunk ki a vásárlásról.